Detall de la Noticia

Curs de Preparació:
INGRÉS A L'ESCALA BÀSICA DEL COS DE MOSSOS D'ESQUADRA

L' Institut Català d'Estudis de Seguretat del Sindicat de Policies de Catalunya ofereix el curs de preparació a la oposició per a la propera convocatòria de 750 places del 2019.
Confirmada i amb període d'inscripcions obert fins al 8 de febrer.

Consulta les bases de la convocatòria.


PREPARACIÓ TEÒRICA
A través del nostre campus virtual. Amb temari propi, simulacres i tests del màxim nivell dels tres àmbits i actualitat.
 
PROVES FÍSIQUES
Preparació al nostre campus virtual i classes presencials pràctiques a Barcelona.

PREPARACIÓ TESTS PSICOLÒGICS I APTITUDINALS I ENTREVISTA PERSONAL.
Formació impartida per una psicòloga. Amb simulacres presencials.


LA DURADA DEL CURS SERÀ DES DE FEBRER DE 2019
FINS A LA CELEBRACIÓ DE LES PROVES ELIMINATÒRIESPREU DEL CURS:
450€

PREU DEL CURS PER A REFERITS/DES d'AFILIATS/DES al SPC:
400€Des de ICES exigirem als alumnes-opositors, i també ens auto-exigirem, el màxim per tal d'aconseguir superar el procés selectiu per l'ingrés al Cos de Mossos d'EsquadraPer formalitzar la matrícula:

Perióde de matriculació tancat.
DESCRIPCIÓ DEL CURS:

L' Institut Català d'Estudis de Seguretat (ICES) del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) ofereix als opositors interessats en preparar-se, amb les màximes garanties d'èxit, la propera oposició per a l'ingrés al Cos de Mossos d'Esquadra aquest Curs de Preparació.

El curs s'allargarà fins la realització de les corresponents proves. Arribar el dia de la prova amb les màximes possibilitats d'èxit és la prioritat d'aquest Institut i el professorat que el conforma, motiu pel qual no tanquem festius. Aquesta durada inicial de tres mesos podrà adaptar-se al cronograma de l'oposició, preparant-se a l'ICES la prova teòrica, psicotècnics, de personalitat i proves físiques. Aquells opositors que superin aquestes proves eliminatòries, se'ls complementarà la formació amb la preparació de l'entrevista personal.
 

Consta de:

PROVA TEÒRICA

Es realitzaran tests setmanals i simulacres on-line del màxim nivell, seguint el programa previst al nostre campus virtual www.ices.cat. Basant-nos en l'última convocatòria realitzada amb un temari propi totalment actualitzat que es posarà a disposició dels opositors, així com l'estudi de l'actualitat social, cultural i política. Aquest temari s'adaptarà al de la convocatòria oficial ja publicada.

Es prepararan els següents blocs temàtics:
- Àmbit A: Coneixements de l'entorn
- Àmbit B: Institucional
- Àmbit C: Seguretat i policia
- Àmbit D: Actualitat social, cultural i econòmica
 
PSICOTÈCNICS APTITUDINALS I DE PERSONALITAT

L'ICES prepara aquesta prova amb una professora llicenciada en psicologia especialitzada en aquesta matèria i es realitzarà la preparació tant de tests d'aptitud com de personalitat així com la prova del currículum vitae.
 
PROVES FÍSIQUES

Igualment es facilitarà als opositors al Cos de Mossos d'Esquadra i alumnes de l'ICES una preparació semi-presencial de les proves, amb guies de preparació i una explicació teòrica a través del nostre campus virtual.
 
Es realitzaran classes periòdiques presencials per preparar de forma pràctica les proves, així com tests de nivell per valorar els progressos.
 
ENTREVISTA PERSONAL


Aquells opositors que superin les proves eliminatòries previstes a la propera convocatòria podran realitzar una formació específica en aquest àmbit.
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES