Detall de la Noticia

INTRODUCCIÓ A LA FOTOGRAFIA POLICIAL I TRACTAMENT D'IMATGES DIGITALS

Del 24 de juny al 12 de juliolEl curs té com a objectiu que l'alumne assoleixi els coneixements necessaris per poder realitzar reportatges fotogràfics en tasques d'investigació i seguiments, en tasques de policia científica com la realització de reportatges fotogràfics d'IOTP i ressenya de detinguts.

El curs s'estructura en tres mòduls.
En contingut del mòdul 1 és teòric, per apropar a l'alumne a la història de la fotografia i dels diferents conceptes necessaris per poder treballar amb comoditat amb les tasques requerides a les diferents unitals del cos en les que són d'interès els coneixements que en aquest curs s'adquireixen.
El mòdul 2 té un caire pràctic, i l'alumne aconseguirà els coneixements necessaris per poder realitzar tasques d'investigació i poder resoldre els problemes que es presenten en les diferents situacions i amb les eines a utilitzar.
El mòdul 3 és clarament teòric, amb un repàs dels diferents porgrames i de les eines que presenten per tractar les imatges digitals, l'alumne al final del mòdul tindrà els coneixements necessaris per poder manipular arxius d'imatges, poder comprimir-les, canviar-les de format, de mida, invertir-les, seleccionar zones, etc, i un darrer tema, a títol informatiu, del protocol 2008 de tractaments d'empremtes per enviar-les al sistema anònim d'identificació dactilar.


Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat


Atenció si fas la inscripció mitjançant la web, recorda fer una captura de pantalla del comprovant de pagament i enviar-la per correu a info@ices.catWeb optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES