Detall de la Noticia

DELICTES D'ODI I/O DISCRIMINACIÓ CONTRA EL COL·LECTIU LGTBI+


Del 13 de febrer al 3 de març


En aquest curs es donarà informació del col·lectiu LGTBI+, sobre la seva història, sensibilització sobre els diferents membres del col·lectiu tal com marca la llei 11/2014 de la Generalitat de Catalunya.
És veuran les diferents lleis que donen protecció sobre delictes d'odi i/o discriminació cap al col·lectiu.

També s'exposaran unes pautes de bones pràctiques en l'exercici de les nostres funcions tal com marca el protocol d'actuació generals per a Forces i Cossos de Seguretat del Ministeri d'Interior.
En l'apartat de sensibilització és veurà el tracte que ha rebut el col·lectiu durant la història i la seva existència des de sempre.

No es tracta d'un curs de memorització, sinó de sensibilització, per conèixer el col·lectiu ja que moltes persones no tenen un contacte directe amb el mateix i no en tenen coneixement.
D'altra banda es marquen unes normes d'actuació generals i que cadascun dels cossos policials haurà desenvolupat partint d'aquestes.

Com a material annex al curs es poden trobar més informació com manual d'actuació de la fiscalia com material del Ministeri d'Interior per ampliar els coneixements.Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat


Atenció si fas la inscripció mitjançant la web, recorda fer una captura de pantalla del comprovant de pagament i enviar-la per correu a info@ices.cat
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES