Detall de la Noticia

INSPECCIÓ OPERATIVA D'ESTABLIMENTS PÚBLICS I ACTIVITATS RECREATIVES

Del 16 de maig al 3 de juny
En el curs s'estudien els conceptes necessaris per dur a terme una inspecció, estructurats de forma operativa, és a dir, seguint l'ordre que habitualment tindran quan els treballem al carrer.
Comença amb els motius que legitimen una inspecció i la possible negativa del titular de l'establiment i continua amb l'estudi de les condicions administratives, de seguretat, les específiques de l'activitat i les higièniques i sanitàries. Finalitza amb un nomenclàtor de les principal infraccions i l'anàlisi de les mesures provisionals immediates que podem aplicar en casos de necessitat.

Aquest curs també té com a objectius informar de l'actualització normativa arran les importants modificacions legislatives; que els alumnes adquireixin els coneixements per detectar infraccions relacionades amb les condicions administratives, les condicions de seguretat, les condicions específiques de l'activitat i les condicions higièniques i sanitàries; i detectar infraccions i les mesures provisionals immediates que es poden aplicar.


Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES