Detall de la Noticia

Aprèn anglés amb l'SPC i WellingtonEns complau comunicar-vos que aquest 2022, l'SPC i l' Institut Català d'Estudis de Seguretat ICES ha renovat l'acord amb Wellington Learning International per l'estudi d'Anglès en línia a tots els nivells, des de principiant fins a avançat.

Gràcies a aquest conveni, els afiliats i afiliades al SPC podran gaudir d'unes condicions especials a l'horade matricular-se als cursos.

1. El descompte per a afiliats/ades és del 70% sobre el preu normal de mercat. Per tan sols 49?€ a l'any, qualsevol afiliat/da o familiar de primer grau podrà estudiar sense límit el nivell d'anglès que esculli. Els cursos per als fills/lles en Primària o ESO estaran subvencionats al 100%.

2. El període d'accés serà d'un any complert a la plataforma d'estudi, temps que començarà a comptar en el moment que se sol·licitin les claus i es rebin les mateixes.

3. L'accés al contingut online serà sense límit d'horari i durant l'any es faran diverses masterclass amb la plataforma Zoom. L'objectiu d'aquestes masterclass és assessorar de forma personalitzada a totes les persones que pensin presentar-se als exàmens oficials. S'aconsellarà per tal de millorar les possibilitats d'aprovar i es repassaran els continguts que es pregunten amb més freqüència.

4. Com a novetat durant l'any, la plataforma comptarà amb un sistema automàtic d'avaluació de la pronunciació que ajudarà en gran forma millorar la capacitat de Listening i Speaking dels estudiants/tes.

Com ja hem explicat, aquests avantatges són exclusives pels afiliats/ades que es trobin al corrent de pagament de les quotes i són extensibles a familiars.

Per fer la prova gratuïta dels diferents cursos i nivells, així com per reservar plaça, posem a la vostra disposició una pàgina web amb tota la informació en l'enllaç següent:

https://www.wellingtonenglish.com/spc-ices

Esperem que aquesta oferta us sigui degran utilitat per aprendre i/o millorar l'anglès aquest any.

Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES