Detall de la Noticia

Assalts a domicili

Del 12 de febrer a l'1 de març

 

El present curs té per finalitat donar a conèixer els trets i característiques principals que presenten els delictes de robatori amb violència i intimidació a interior de domicili.

Entre els aspectes que s'aniran desenvolupant es definirà què s'entén per domicili, quines són les seves particularitats segons la Constitució Espanyola i, així mateix, com queda enquadrat el delicte de robatori amb violència i intimidació a interior de domicili segons l'última reforma del Codi Penal.

Donat que aquest delicte en ocasions és realitzat per grups delictius especialitzats, es donaran unes pincellades de les característiques i penes que es detallen al Codi Penal pel que fa a les organitzacions i grups criminals.

Així mateix, deixant de banda el concepte de domicili definit a la Constitució, es definiran les característiques de les vivendes que ens trobem més habitualment.

Un cop detallats els tipus de domicilis, el curs tindrà la finalitat de facilitar a tots els membres del cos, sigui quin sigui el seu nivell d'especialitat, quins tipus d'assalts violents ens podem trobar a l'actualitat i detallar quines són les particularitats que presenten cadascun.

En base a aquests fets i les especificitats que es donen en aquest tipus de robatoris, es farà una breu explicació de les primeres gestions a realitzar en el lloc dels fets, així com també es detallaran algunes de les gestions d'investigació que se solen realitzar.

Per acabar, es donaran algunes pautes i exemples de com realitzar les diligències policials per aquests tipus d'il·lícits per tal que l'alumne tingui una visió global de com es desenvolupa tot el procés.


Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat


Atenció si fas la inscripció mitjançant la web, recorda fer una captura de pantalla del comprovant de pagament i enviar-la per correu a info@ices.cat
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES