ATRACAMENTS
09/05/2022 - 27/05/2022
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Els objectius es divideixen en la correcta definició dels atracaments, la seva tipologia i desenvolupament, la metodologia d'investigació, així com el coneixement de diferents organitzacions criminals.
RESUM DEL CURS
Analitzem els diferents vessants que van des del delicte contra el patrimoni i l’ordre socioeconómic, les seves diferents característiques tant dels propis actors com del “modus operandi” i els diferents mètodes d’investigació depenent de les característiques esmentades. Les organitzacions criminals tenen un funcionament determinat, una estructura jeràrquica estipulada i uns objectius econòmics diferents, enfocats a especialitats delictives concretes. Per això, és imprescindible conèixer una per una cadascuna d’aquestes organitzacions i les seves especificitats, i així poder enfocar la investigació de manera correcta.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs és una persona membre del CME Llicenciat en Dret. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Investigació (INV).
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES