ROBATORIS ESPECIALITZATS
08/11/2021 - 26/11/2021
2ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Donar els instruments bàsics per tal de conèixer les característiques més comuns d´aquests fets i poder realitzar les primeres gestions d´investigació
RESUM DEL CURS
Els robatoris especialitzats són fets il·lícits que, per la seva modalitat i execució, requereixen una visió més amplia en la seva investigació. En aquests sentit, els robatoris especialitzats a establiments comercials són un tipus de robatori que per sí mateix produeix malestar i intranquil·litat entre els comerciants, els gremis d’aquest tipus d’establiment, i el que és més important, afecta a la ciutadania que viu a prop o que utilitza aquest establiment per fer les seves compres, donat que provoca una gran sensació d’inseguretat en un barri o un població sovint superior a la de qualsevol altre fet delictiu.
PROFESSOR / S
El professor d´aquest curs és una persona membre del CME llicenciat en Ciències del Traball i destinat a l´Àrea d´ Investigació Criminal Barcelona (AIC). El professor s´encarregarà d´orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l´alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona:
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC) Investigació (INV) Suport tècnic (ST) Funcions policials bàsiques (FPB) Comandament (CO)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el resgitre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES